PureSolar – Telefonist(e)/administratief medewerk(st)er

“Goedemorgen. Met het leukste zonnepanelenbedrijf van de hele wereld…”

We staan bekend om onze goede contacten met onze klanten. Dat begint met hoe we die te woord staan. En daar ben jij voor. Je hebt maar één kans om een goede indruk achter te laten en die kans willen we zeker elke keer opnieuw benutten. Een vriendelijke stem aan de telefoon, een snelle en accurate afhandeling van vragen en opmerkingen die doorgespeeld moeten worden naar de verantwoordelijke binnen ons team. In feite zorg jij ervoor dat we allemaal aan het werk kunnen en blijven. Al blijf je voor veel klanten visueel gezien de grote onbekende, iedereen weet wie je bent. Je bent die kordate telefoniste van PureSolar.

Wat we graag willen dat je gaat doen:

Het beantwoorden en afhandelen van inkomende telefoongesprekken. Het vastleggen van binnenkomende leads en die verdelen over de adviseurs. De facturatie aan klanten. Het doorsturen van storings- en servicevragen naar de juiste personen binnen de organisatie. Het zijn van de steun en toeverlaat van de organisatie.

Wat we graag zouden willen dat je in je mars hebt:

Tenminste 2 jaar ervaring in soortgelijke functie. Fijn als je een MBO werk- en denkniveau hebt. Logisch, maar we zeggen het toch even: een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal. Zowel in geluid als in getypte letters. Je kunt je inleven in klantsituaties, zowel als die problematisch zijn of euforisch. We zitten in een drukke markt, dus stressbestendigheid en vriendelijkheid helpt jou en ons bij het hebben van een goed humeur. En je weet hoe je onze administratie uitvoert, opvolgt en documenteert.

Dus…

Heb jij het in je om ons representatief bij onze klanten te vertegenwoordigen en onderdeel uit te maken van ons hechte team professionals? Eventueel zelfs vanaf het dak? Stuur dan een mail met je gegevens, je ervaring, én je motivatie naar ikbeneenpuresolarstar@puresolar.nl of gebruik het contactformulier op de homepagina. En wie weet proosten we dan binnenkort op jou als vers teamlid…