PureSolar – Accountmanager/projectmanager

Het kan ons niet schelen dat we het druk hebben. We willen het nóg drukker hebben!

En daar ga jij voor zorgen. Toch? Want jij bent een bijtertje. Je haalt nieuwe, grote PV-projecten binnen en je volgt ze op. En dan gaat het met name om opdrachten bij nieuwbouwprojecten en naar zonnepaneelprojecten bij bedrijven en instellingen. Voor het eerste hebben we een aantal vaste (nieuwbouw)partners, maar dat partnerbestand willen we met jouw hulp verder uitbreiden. Om projecten bij bedrijven en instellingen binnen te halen wordt jouw speeltuin. 

Are you our king in the castle?

Een vrij simpel takenpakketje voor een kanjer. Toch?

Het werven van nieuwe projecten bij onze vaste partners. Het werven van bouwbedrijven voor nieuwbouwprojecten waar wij meteen bij de bouw systemen kunnen aanleggen. het onderhouden en bestendigen van onze vaste relaties. Het opnemen en calculeren van grote(re) projecten. Je kunt heldere presentaties van projecten maken en die ook overbrengen op onze klanten. Daarbij begeleid je ook de uiteindelijke projecten, of het nu om nieuwbouw gaat of om zakelijke projecten.

Wij denken dat je daarvoor dit zou moeten kunnen en hebben

Een afgeronde HBO-opleiding. Drie tot vijf jaar relevante ervaring, het liefst in de PV branche in een vergelijkbare rol. Heb je zo’n rol binnen de bouwsector vervult dan spreken we je ook graag. Je bent een detailfreak, zeker bij grote projecten met grote verantwoordelijkheden, let jij op de kleinste dingetjes. En je hebt niet alleen een zesde, maar ook een zevende en achtste zintuig voor commerciële kansen.

Heb en kun je dit allemaal, dan krijg je ook wat…

We zijn een eerlijke en faire werkgever. We gaan er niet van uit dat je álles over zonnepanelen en systemen weet, dus we trainen je zorgvuldig en uitgebreid. Maar wie weet kun je ons ook nog wat leren, daar staan we meer dan voor open. We verwachten dat je je met vol vermogen inzet, net als al je collega’s, en daar belonen we je dan ook prima voor.

Dus…

Heb jij het in je om niet alleen PureSolar verder uit te bouwen, maar ook om samen met ons heel Nederland in een rap tempo te vergroenen? Kun jij onderdeel uitmaken van ons hechte team professionals? Wil je ook voor het gevoel af en toe eens het dak op? Stuur dan een mail met je gegevens, je ervaring, én je motivatie naar ikbeneenpuresolarstar@puresolar.nl of gebruik het contactformulier op de homepagina. Dan krijgen we het graag lekker druk door je…