PureSolar – Vacature Installateur / Servicemonteur

Heb je wel eens bij een bedrijf gewerkt waar ze tegen je zeiden dat je het dak op kon? Dit zou dan misschien wel eens de eerste keer kunnen zijn, als je je tenminste kwalificeert om deel uit te maken van een hecht team échte bikkels. Want als installateur-servicemonteur van de kwalitatief hoogstaande merken zonnepaneelsystemen en omvormers die we leveren moet je best wat in je mars hebben. Beginnend met het feit dat je in ieder geval de drive moet hebben om samen met ons Nederland groener te maken.

 

Wat ga je doen als je wat ons betreft het dak op en de kast in kunt?

Je plaatst en onderhoudt zonnepaneelsystemen. Zowel op schuine als platte daken, dus je moet stevig in je werkschoenen staan. Natuurlijk zorg je er ook voor dat de aansluiting naar de meterkast om door een ringetje te halen is, dat het geheel probleemloos werkt en blijft werken en dat je in het geval van een storing deze moeiteloos oplost. Samen met je stoere teammaten ga je met een van onze, al zeggen we het zelf, fraaie service-bussen op pad. Maar je bent er daarnaast ook niet bang voor om alleen en zelfstandig te werken zonder de weg kwijt te raken. Mochten je collega-monteurs en installateurs een keer de weg kwijt zijn in de meterkast, dan help je ze met je goede adviezen en inzicht weer de goede kant op. Je zorgt er ook voor dat ze nooit mispakken als ze materiaal moeten hebben uit ons magazijn want je zorgt ervoor dat de voorraad op orde is door op tijd bij te bestellen. Omdat je weet hoe de vork aan de steel zit wat betreft zonnepanelen ben je in staat om onze klanten te adviseren over de plaatsing en het onderhoud ervan.

Wat vragen we?

 • Je hebt in ieder geval geen hoogtevrees maar wel een goed technisch inzicht

 • Je hebt een MBO werk- en denkniveau en een diploma (Elektro)techniek

 • Je bent leergiering ondanks je ervaring in een soortgelijke functie

 • Je hebt al vaak genoeg op grote hoogte gewerkt en gepresteerd

 • Je bent flexibel of op zijn minst buigbaar en je weet je kennis over te brengen op je team en de klanten

 • Je hebt rijbewijs B zodat je ook alleen met onze bus er vandoor kunt. Als je hem ook maar weer vierkant terugbrengt

Dat is keiveel, maar je krijgt er ook keiveel voor terug…

 • Een fulltime dagdienstfunctie met een lekker bonussysteem voor extra werkzaamheden

 • Een verloning volgens de cao Klein Metaal en 125% uitbetaling van overuren

 • Een startsalaris van € 2500 – € 3000,-, afhankelijk van ervaring en niveau.

 • Een baan waarin je kunt groeien en opleidingen en trainingen kunt volgen

 • Een afwisselende, zelfstandige job met toffe primaire- en secundaire arbeidsvoorwaarden

Dus…

Heb jij het in je om ons representatief bij onze klanten te vertegenwoordigen, met name door je technisch inzicht, je ervaring, je vlekkeloze manier van werken en je oplossend vermogen? Ben je een bikkel en sta je ook op het dak je mannetje binnen ons hechte team professionals? Stuur dan een mail met je gegevens, je ervaring, én je motivatie naar ikbeneenpuresolarstar@puresolar.nl. En wie weet proosten we dan binnenkort op jou als vers teamlid…